Vizionați videoclipuri pentru a îmbunătăți vederea, Uitați de parole folosind autentificarea fără parolă


Pentru că de curând a fost Vizionați videoclipuri pentru a îmbunătăți vederea Internațională a Confidențialității este un bun prilej să revizuim setările contului Google.

Utilizatorii au devenit din ce în ce mai preocupați de modul în care sunt gestionate datele lor, ceea ce înseamnă că tot mai multe companii de tehnologie sunt atent evaluate din acest punct de vedere, în momentul în care se interacționează cu acestea.

Uitați de parole folosind autentificarea fără parolă

Drept răspuns, Google, de exemplu, a introdus în ultimii ani noi caracteristici de confidențialitate, în încercarea de a crește transparența cu care gestionează datele și de oferi utilizatorilor control asupra datelor lor. Un mod simplu de a îmbunățăți confidențialitatea contului dvs. Google este să utilizați una dintre funcțiile puse la dispoziție de companie, cea de Privacy Checkup Verificarea Confidențialității.

Într-o serie de pași simpli, instrumentul vă permite să gestionați modul în care sunt înregistrate datele dvs.

Programe pentru o pauză în muncă și odihnă a ochilor

Să analizăm în profunzime și să examinăm câteva dintre opțiunile cheie privind confidențialitatea pe care ar trebui să le luați atunci când vine vorba de utilizarea Google Search, YouTube, Maps sau alte servicii operate de Google. Când vine vorba de web și de browserul Chrome, acesta păstrează un istoric destul de detaliat al căutărilor dvs. Dacă aveți un smartphone cu Android, acesta înregistrează și aplicațiile cu care ați interacționat, ora exactă la care ați făcut-o și de câte ori le-ați folosit pe parcursul zilei.

Google a declarat că toate aceste date sunt necesare pentru a oferi o experiență potrivită cu preferințele utilizatorilor săi, inclusiv rezultate de căutare mai rapide și experiențe mai inteligente atunci când aceștia utilizează suita sa de aplicații.

Puteți să dezactivați total această opțiune, ceea ce înseamnă că Google nu vă va înregistra din acel moment istoricul Chrome, activitățile, aplicațiile și dispozitivele folosite, înregistrările vocale și audio Nu înseamnă, însă, că ISP-ul, Internet Service Provider-ul dvs.

  1. Utilizați autentificarea fără parolă pentru a îmbunătăți securitatea
  2. Politica de confidenţialitate – Confidenţialitate şi termeni – Google
  3. Culoare orbire Hiperopia apare adesea încă din copilărie, deci este important să începeți în timp util măsurile de recuperare.
  4. Ceea ce înseamnă 30 de vedere

Hipermetropie cum se restabilește forumul viziunii mult decât atât, aveți libertatea să ștergeți manual datele înregistrate de Google sau să programați ștergerea automată a acestora la fiecare 3 luni sau la fiecare 18 luni.

Istoricul locațiilor Mai exact, Google crează o hartă a tuturor locațiilor în care ați fost, cu ajutorul dispozitivelor de pe care le utilizați serviciile. Rețineți că, dacă această opțiune este activată, locația dvs.

Program de calculator pentru ochi Relaxează-te

Această caracteristică ar trebui să vă ajute când faceți căutări pe hartă. Puteți întrerupe sau opri înregistrarea istoriei locației dvs. Trebuie să faceți acest lucru manual, în Cronologie  Google Maps Timelinecu excepția cazului în care doriți să aveți un istoric al tuturor locurilor pe care le-ați vizitat.

Hipoxia lipsa prelungită de oxigen. Boli ale ficatului și ale tractului gastro-intestinal. Sângerări interne.

Alternativ, puteți alege ce dispozitive raportează locația dvs. Această hartă ar trebui să fie accesibilă numai pentru dvs.

vizionați videoclipuri pentru a îmbunătăți vederea

Înregistrări vocale și audio Dacă utilizați Google Assistant pentru a vă simplifica viața și această opțiune este activată, comenzile dvs. De fapt, se salvează și alte intrări audio; Google folosește aceste intrări pentru a îmbunătăți recunoașterea comenzilor vocale. Găsiți aceste setări în secțiunea Activitatea de pe web și din aplicații, astfel încât, dacă doriți să răsfoiți diferite comenzi și întrebări, va trebui să utilizați bara de căutare și să filtrați rezultatele.

vizionați videoclipuri pentru a îmbunătăți vederea

Funcția poate fi oprită în secțiunea Control activități. Istoricul YouTube și elementele partajate Când această opțiune este activată, Google salvează o înregistrare a tuturor videoclipurilor pe care le vizionați și a istoricului dvs.

Cum să controlați setările de confidențialitate Google

În timp ce sunteți conectați, YouTube vă amintește unde ați încetat să vizionați videoclipuri și, în funcție de istoricul dvs. Puteți răsfoi istoricul dvs. Dacă cele de mai sus vi se par o explicație redusă a modului în care funcționează istoricul YouTube, puteți consulta acest videoclip detaliat, publicat de echipa YouTube.

Tindem să uităm că YouTube nu este doar un site pe care îl folosim pentru a viziona videoclipuri, ci și o rețea socială.

Vizualizare recuperare

Așadar, ar trebui să efectuați, de asemenea, o verificare a ceea ce împărtășiți vizionați videoclipuri pentru a îmbunătăți vederea ce pot afla alți utilizatori despre dvs. De asemenea, puteți revizui feed-ul dvs. Personalizarea anunțurilor Această secțiune nu vă permite să dezactivați reclamele. Vă permite, în schimb, să modificați tipurile de reclame pe care le vedeți în funcție de interesele, vârsta, sexul și alte informații acumulate de Google.

vizionați videoclipuri pentru a îmbunătăți vederea

Astfel, dacă opriți personalizarea anunțurilor, veți vedea reclame generale și nu unele care v-ar putea stârni cu adevărat interesul; este posibil, de asemenea, să vedeți și mai multe reclame în rezultatele căutării Google.

Dacă doriți să limitați numărul de anunțuri pe care le vedeți, poate că un program adblocker pentru browserul dvs. Controlați ce văd alții despre dvs. Acesta este practic profilul dvs.

Dacă l-ați ținut foarte restrâns, atunci profilul dvs. Opțiunea pe care ar trebui să vă concentrați în această secțiune este Shared endorsments. Dacă este activată, recenziile dvs.

distrugere

Ar trebui să fie dezactivată în mod implicit, dar verificați pentru a nu vă crea neplăceri. În ceea ce privește recomandările făcute de Youtube, depinde de dvs. Poate dura puțin timp să găsiți setările cu care sunteți confortabil, dar merită să vă faceți timp pentru a le revizui din timp în timp.

Pentru a nu uita să revizuiți aceste setări la fiecare câteva luni, puteți, de asemenea, să vă setați un reminder pe e-mail. Confidențialitatea dvs.

Informaţiile pe care le colectăm

Și, acum după ce ați făcut toți acești pași pentru contul principal de Google, ar trebui să consultați sistematic aceste setări în timp ce vă conectați la orice alte conturi Google pe care le utilizați. Mai mult, dacă navigați în mod regulat pe web în timp ce nu sunteți conectat la serviciile Google, ar trebui să consultați aceste setări în timp ce nu sunteți conectat și trebuie să faceți acest lucru în fiecare browser și pe fiecare dispozitiv pe care îl utilizați pentru astfel de activități, deoarece aceste setări sunt legate la cookie-urile stocate în fiecare browser, mai degrabă decât la fiecare cont specific.

Amer Owaida January 30, Articole Similare.